Concurs accesorii hand-made

miercuri, 28 mai 2008

Ce`ai schimba in orasul tau?

VisUrat, cu ajutorul sponsorului IasiPLUS, arunca in joc un Laptop, o camera foto digitala, un USB stick de 8 Gb cat si publicitate pe site-ul VisUrat.

Premii:
Locul I - Laptop Asus Eee PC oferit de IasiPLUS
Locul II - Camera foto digitala Canon oferita de IasiPLUS
Locul III - USB stick de 8Gb oferit de IasiPLUS
Premii suplimentare: trei bannere pe www.visurat.ro
Concursul pentru comentatori este sponsorizat de IasiPLUS si are ca premiu un Mp3Player. Va fi desemnat castigator comentatorul cu cele mai multe comentarii si cele mai pertinente idei sau critici pe site-ul IasiPLUS.
Ce trebuie sa faceti: Acest concurs are doua categorii. Prima categorie este cea adresata bloggerilor, a doua este cea adresata comentatorilor.
Tema concursului pentru bloggeri este: “Ce`ai schimba in orasul tau?”.
Fiecare blogger trebuie sa scrie minimum un articol (maximum zece) pe tema aceasta. Sunt admise si articolele foto (o fotografie din orasul tau cu un lucru pe care ai vrea sa-l schimbi - nu este necesara o fotografie). Un singur articol va fi premiat per blogger din cele maximum zece pe care le poate inscrie in concurs. Nici un blogger nu va putea castiga toate cele trei premii chiar daca are trei articole mai bune decat restul de articole inscrise in concurs.
Articolele (sau fotografiile) vor intra in concurs, doar daca au un link cu mentiunea “Pentru concursul IasiPLUS“. Suplimentar, pentru cei care vor si premiile din partea VisUrat, mentiunea respectiva va trebui sa fie de forma “Pentru concursul IasiPLUS si VisUrat”.
Pentru a inscrie un articol in concurs va trebui sa lasati un comentariu la postul concursului de pe blogul VisUrat.
Perioada: 06 mai-15 iunie 2008
Organizator: http://www.visurat.ro

Iata si articolul meu:
Hmmm. Ce-i drept, in orasul meu (Sibiu) s-au schimbat destul de multe in ultimul timp. Aici ma refer atat la imaginea orasului cat si la modul de viata. E adevarat ca inca mai e foarte mult de lucru in cartierele marginase pe unde nu s-a mai schimbat nimic de ceva vreme dar… va veni si randul lor. Ce as schimba eu in primul rand? Cu siguranta conceptia oamenilor. Nu, nu conceptia lor invechita ci mai bine zis conceptia lor cu privire la viitor. E o rusine (ca in orice alt oras din Romania, din cate am vazut) sa faci sport. E rusinos sa alergi in parc. E o rusine sa fi imbracat sport si sa faci genoflexiuni intr-un loc public. Avem parcuri, avem aer curat dar noi preferam sa mergem la o sala unde se inghesuie zeci de oameni, se lucreaza pe transpiratia altora si se face miscare doar daca si ceilalti din incapere o fac in acelasi timp cu tine. As schimba cu siguranta modul de a vedea sportul ca fiind inca o ora de chiulit de la scoala. As face terenuri de baschet, de fotbal si bazine de inot. As face piste de biciclete pe toate arterele principale. Intr-un cuvant – as promova sportul.

P.S. Bannerul concursului l-am pus si pe toate paginile (in dreapta) dar il pun si aici.

Niciun comentariu: